Nieuws

zaterdag 1 september SV Simonshaven 1 – SVV 1

1-9

 

Simonshaven, 1 September 2018.

 

Sportvrienden, welkom op ons sportpark SIMONELLO.

 

Een speciaal welkom gaat uit naar onze gasten uit Schiedam. Uiteraard bedanken we al onze vrijwilligers die vele uren spenderen om ons te kunnen laten voetballen.

 

Voetballen doen we allemaal, omdat we het zo’n leuk spelletje vinden en er veel plezier aan beleven; ga daarom binnen en buiten het veld respectvol met elkaar om. Begeleidt/coach elkaar op een positieve wijze en accepteer op een waardige manier de beslissingen van de scheidsrechter zodat we met zn allen optimaal kunnen genieten van het voetbalspel.

 

We beginnen vandaag het bekeravontuur tegen SVV uit Schiedam. Vroeger had SVV een grote naam als 1 van de 4 profclubs in de Rotterdamse regio. Spelers als Orlando Trustfull, Dean Gorre, Keje Molenaar, Joop Hiele en Winston Bogarde speelde er onder de bezielende leiding van trainer Dick Advocaat.

 

Helaas is de proftak failliet gegaan en is de amateurtak opnieuw moeten beginnen. Na verschillende fusies is in 2011 besloten om de naam weer terug te brengen naar SVV en de originele rood/groene kleur combinatie weer in eren te herstellen.

 

Op dit moment spelt de zaterdag tak van SVV in de 4e klasse en wil men graag hogerop. In de 4e klasse E gaan ze de strijd aan met onder meer LMO, Egelantier Boys en Hermes DVS.

 

De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van scheidsrechter Dijkhuizen.

 

Wij wensen iedereen een leuke, spannende maar bovenal sportieve wedstrijd toe.

 

Leave a Reply