• Even voorstellen.....

   

  De Activiteitencommissie

  Het bestuur heeft een aantal mensen benaderd om zich in te zetten voor de voetbalvereniging Sv Simonshaven, en dan met name de activiteiten buiten het "echte voetbal" om.  Het bestuur noemde het een soort ontsnappingsgroep, in begrijpelijk Nederlands betekent dit een ontspanningscommissie, een soort bestuur van feest.

  Het doel van deze commissie is het organiseren van diverse activiteiten buiten het beker- en of competitievoetbal om. Denk hierbij aan een jaarlijks terugkerende toernooien, de nieuwjaarsreceptie, loterijen en nog vele andere activiteiten. Uiteraard zullen we dit in nauw overleg doen met andere betrokkenen binnen onze vereniging.

  Zodra wij meer informatie over nieuwe activiteiten hebben zullen wij u dit kenbaar maken via onze website.

  Tot slot willen wij benadrukken dat nieuwe ideeën ten allen tijde van harte welkom zijn! Wij hebben tenslotte ook niet altijd de wijsheid in pacht.

  De samenstelling is op dit moment als volgt: Renate Schelling, Mirjam Belder, Loes Burger, Mark Huizenga, Johan van Es.

   

  Met een vriendelijke groet en tot ziens.

  Namens de gehele commissie,

  Johan van Es

 • Om het heuglijke feit te vieren dat onze nieuwe website online is gekomen hebben wij een kleurwedstrijd bedacht voor onze allerkleinsten. Aangezien de start van onze nieuwe website bijna tegelijk valt met Pasen hadden wij bedacht om de kleurplaat ook in de sfeer van Pasen te houden. Dus aan onze minipupillen de taak om deze tekening zo mooi mogelijk in te kleuren en in te leveren bij de trainers. Uit de tekeningen zullen wij de mooiste selecteren en degene die wint krijgt een mooie Paasverrassing van ons!

 • Teken wedstrijd