• Jo8 blijft verbazen! Jo9 nog in vakantie modus

  15 mei 2022
 • Vandaag stonden er weer 2 wedstrijden op het programma, ditmaal ook nog eens 2 uitwedstrijden, de Jo8 mag naar Rockanje en de Jo9 naar meeuwenplaat. Beide wedstrijden werden om 08:30 gespeeld, voor iedereen dus vroeg het bedje uit! Het is iniedergeval goed weer en het is al heel snel/vroeg warm.

  De Jo8 is alweer bezig aan een goeie reeks, na de verloren wedstrijdjes op het toernooi en de wedstrijd in de competitie hebben ze vorige week gewonnen van DVV. Vandaag wederom een mooie kans om te laten zien hoe de Jo8 het doet in de 4e klasse! Tot nu toe laten ze week in week uit mooi voetbal zien. Alle toeschouwers zijn benieuwd of ze dat natuurlijk vandaag weer laten zien! Trainers Rik en Youri hebben het goed voor elkaar met de groep! De jo8 begint en eigenlijk is Rockanje geen partij voor het voetballende Simonshaven, de toppers van de Jo8 laten Rockanje zien wie de baas is. De goals vallen heel snel en de Jo8 gaat voor een ruime zege. Voor de time out staat het maar liefs 0-3 voor onze kanjers. Dan gaan ze maar door en door. De ouders / toeschouwers maar ook de trainers krijgen weer een spektakel te zien! Uiteindelijk is de eindstand maar liefs 0-10!! De Jo8 boekt weer een simpele overwinning en laat zien dat ze thuis horen in de 4e klasse, of misschien zelfs nog wel hoger! Volgende week zal zowel voor de Jo8 als de Jo9 de laatste competitie wedstrjid gespeeld worden, daarna staan er nog een aantal toernooien op het programma.
  Simonshaven bestaande uit: Tyler, Henk, Jason, Keyano, Milan, Jazz, Djace, Declan & Thijs v. E. Staff: Rik & Youri.

  Goals:
  Henk 4
  Tyler 1
  Thijs 1
  Milan 2
  Djace 1
  Declan 1


  Voor de Jo9 weer de eerste wedstrijd sinds 3 weken! Kijken of zij de ongeslagen reeks deze laatste fase van het pupillenvoetbal kunnen vol houden tot het einde! Het is goed te zien dat de Jo9 een tijdje geen wedstrijden gespeeld heeft, ze weten eventjes niet meer zo goed hoe het moet. De ploeg van Trainer Jeroen en assistent Björn heeft het erg lastig. Al heel snel staan ze 1-0 achter, echter blijft het hier niet bij, met de time out staat de Jo9 al met 3-0 achter. Met rust is dit al uitgebreid naar 6-0. In de rust proberen de trainers de groep te motiveren, maar dit wil niet echt lukken. Na de rust komen er al snel meer goals. Tot we door hebben dat zij de keeper hebben gewisseld! Dan gaan we schieten en scoren we ook maar liefs 3x. Uiteindelijk scoort meeuwenplaat er nog veel meer en verliest de Jo9 met ruime cijfers (13-3). Volgende week de laatste wedstrijd, hopelijk kunnen we dan de ouders/toeschouwers weer trakteren op mooi voetbal!! Djano deed vandaag mee vanuit de Jo8 en Dane was vandaag zeker weten de beste van het veld!
  Simonshaven bestaande uit Djano, Jack V, Railey, Thijs N, Joey, Kay, Jay, Dane, Jelte & Jack H. Staff: Jeroen en Björn.

  Assisten: Goals:
  Jelte 1 Kay 3
  Dane 1