• Klassenverschil

  15 apr 2024
 • 13 April 2024
  SV Simonshaven JO11-1 vs VV Brielle JO11-2 1-10 Eindstand

  Klassenverschil,

  Vanaf heden de eerste van drie wedstrijden op rij in eigen huis.
  Vandaag tegen VV Brielle JO11-2 en gezien het vroege tijdstip van arriveren en de uitgebreide warming-up een enthousiast en gedreven tegenstander.

  Dat is bij het begin dus ook gelijk zichtbaar. Brielle zet ons op eigen helft voortdurend onder druk waardoor we nauwelijks van onze helft afkomen.

  Toch blijft het vooral door de sterke verdediging en goede keeper nog betrekkelijk lang 0-0 en lijkt Simonshaven behoorlijk stand te houden.

  Na een tijdje valt helaas toch de 0-1. Hierna gaat Simonshaven driftig op zoek naar de aanval en lukt het nu regelmatig om ook voor het doel van Brielle te verschijnen. En met resultaat: een afvallende bal wordt alsnog in de touwen gepoeierd en we staan weer gelijk!

  Helaas is het geluk van korte duur. Een onhoudbaar afstandsschot in de bovenhoek luidt een lastige ochtend in en voor de rust nog zet Brielle ons op een 1-5 achterstand.

  We gaan thee drinken.

  De tweede helft gaat Brielle vrolijk verder, maar weet Simonshaven zich goed te weren, mede door wat tactische omzettingen in het veld.
  Desondanks vallen de doelpunten dan toch en krijgen we halverwege ook nog een twijfelachtige penalty tegen. Brielle bepaalt de eindstand deze ochtend op 1-10.

  Vierde of derde klasse blijkt een groot verschil.

  Komende zaterdag komt SC Botlek op bezoek voor een regelrechte streekderby.
  Koppen op Simonshaven!