• Loterij 2021

  8 dec 2021
 • UPDATE
  De loten zijn allemaal verkocht! Iedereen bedankt voor het steunen van onze vereniging.

  Nu er naar alle waarschijnlijkheid dit jaar weer geen boutavond  plaats kan vinden willen wij ook dit jaar een online loterij houden voor onze leden om toch onze club te kunnen steunen. De trekking van de loterij zal op donderdag 23 december zijn.
   

  Er zullen in totaal 10 rondes zijn en in elke ronde zullen er 5 prijzen te winnen zijn! De lootjes zullen 10 euro kosten. Met een lot koopt u een cijfer voor alle 10 de rondes. U maakt met 1 lot dus 10x kans op een mooie prijs!

  In 2 rondes zal er (naast andere prijzen) de kans zijn om een half varken (aan vlees) te winnen! Voordat de loterij begint zal door middel van het draaien aan het rad bepaald worden in welke 2 rondes de halve varkens gewonnen kunnen worden.

   

  Koop uw lootjes voor 20 december 2021. Stuur voor het kopen van uw loten een e-mail naar het e-mailadres svsloterij@gmail.com

   

  Vermeld in uw bericht het aantal lootjes dat u wilt kopen en uw telefoonnummer voor het betaalverzoek. Wij zullen u zsm een betaalverzoek sturen na ontvangst van de mail.

   

  Voor de loterij geldt OP=OP, dus wees er snel bij.

   

  Met deze loterij willen wij de club extra steun geven in deze moeilijke tijd. Koopt u dus snel uw lootje, steun onze club en maak kans op mooie prijzen!