• Nieuwe manier van innen van de contributie UPDATE

  3 sep 2021
 • Beste leden,

   

  De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf dit jaar zullen we dan ook gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

  Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan het bestuur.

   

  Hoe werkt het precies?

  ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf dit seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging welke betaalmethoden je gebruikt.

  Het betalen in termijnen is mogelijk, echter zitten hier administratieve kosten aan vast. Deze kosten bedragen 1 euro extra per termijnbetaling (maximaal 4 termijnen, dus maximaal 4 euro).

  Verder zal er bij het storneren van de automatische incasso ook 1 euro in rekening gebracht worden door het nieuwe systeem.

   

  Mochten er vragen zijn aangaande de contributie dan kunnen jullie met deze vragen terecht bij het bestuur.

   

   

  Delen van gegevens

  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

   

  Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie het bestuur altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat de vereniging hier altijd voor open.

   

  Met vriendelijke groeten,

  Het bestuur