• OSV Oud-Bijerland 3 - S.V. Simonshaven 2

  4 okt 2021
 • Vandaag staat dan de eerste uit wedstrijd van de competitie op het programma. Het is al de hele dag droog en nu begint het te regenen! We spelen op een kunstgras veld wat er heel goed bij ligt. Alleen dan is de vraag, kunnen wij daarmee omgaan?

  We beginnen in ieder geval met een aanval waarbij Isaiah sterk aan de bal is en teruglegt op Mo, die schiet maar de keeper kan makkelijk redden. In de 11e minuut is Oud Bijerland gevaarlijk, Daniel is net op tijd uit de goal om de bal weg te werken. In de 19e minuut heeft Kasper er zin in en gaat lopen met de bal. Op snelheid rent hij vanaf de eigen helft door en door, geeft uiteindelijk een voorzet en Isaiah schiet, wederom is het de keeper die red. In de 23e minuut is het Oud Bijerland dat de bal net naast schiet na een slordigheidje van ons. In de 26e minuut een hele goeie aanval met mooie combinaties, Yoran met een 1-2 met Robin. Waarna Yoran de bal terug legt op Isaiah, die schiet de bal net naast de goal van de tegenstander. In de 32e minuut een vrije trap tegen voor iets wat eigenlijk geen overtreding is. Oud Bijerland neemt de vrije trap en we staan niet goed opgesteld, door het natte veld schiet de bal door en valt dan ook de 1-0. We vallen nog een aantal keer aan, maar we vinden simpel weg het goal niet! Of de keeper staat in de weg of we schieten de bal niet eens op goal en gaat hij ver over of naast. In de 46e minuut zijn we gelijk gevaarlijk en Yoran gaat op de keeper af, hij word doormidden gezaagd door de keeper van Oud Bijerland. Het is de vraag of de bal binnen of buiten de 16e was, maar we krijgen een vrije trap. Uit de vrije trap volgt een hoekschop, daarvan word de afvallende bal net over geschoten door Haysam.

  Ruststand 1-0.

  2 minuten na rust belonen we onszelf wel, met een goeie pass van Noel richting Kasper. Die heeft een goeie actie in huis en legt de bal af op Yoran, 1-1. In de 49e minuut staan we weer niet goed en is Oud Bijerland gevaarlijk, Daniel kan net redden. De aanvallen die erna volgen vanaf S.v. Simonshaven kant, verdwijnen allemaal naast of over. Kansen die we gebruikelijk wel afmaken gaan er gewoon weg niet in. Waar het vandaag aan ligt is niet duidelijk, natte veld? Lastige ervaren tegenstanders? We scoren in ieder geval niet meer, maken zelf nog 2 slordige foutjes waardoor Oud Bijerland er nog wel 2 kan maken. Het zit gewoon niet mee vandaag. Zelfs in de 91 minuut krijgen we een vrije trap op de rand 16, daar waar we vandaag toch best wat specialisten hebben die zo’n bal erin kunnen schieten. Lukt het allemaal niet, de bal ligt ondertussen op Simonshaven, zo hoog ging die over. Eindstand 3-1

  Simonshaven bestaande uit: Daniel, Martijn, Niels, Haysam, Andy, Xavier, Mo, Robin, Kasper, Isaiah, Yoran, Rene, Jochem(4e), Noel(5e) en Juveny(5e). Staff: Björn, Mo & Nick.