• Simon Mist hole-in-one

  Nieuwe sport op SV Simonshaven?

   

  Wat jullie Simon nu weer te horen heeft gekregen, onze club heeft zijn sportactiviteiten uitgebreid…. We hebben tegenwoordig ook een heuse golfbaan op ons hoofdveld. Het is op dit moment nog maar 1 hole en met onze balkunsten zullen er veel hole-in-ones gemaakt zijn voordat de mannen van onderhoud het gat weer hebben weten te dichten.

 • Simon heeft het gehoord

  Jullie Simon is zeker niet de enige die zijn ogen en oren open houdt op de vereniging. Gelukkig komt deze informatie via een omweg ook bij mij terecht. Zo krijgt jullie verslaggever soms alleen maar een foto onder ogen, zoals de foto die bijgevoegd is bij dit nieuwe, geweldige stuk. Op de foto is duidelijk te zien dat een lid van onze technische staf nieuwe vleugelspitsen wegjaagt van het trainingsveld.

  Hieruit spreekt een vertrouwen in onze huidige selectie,die op basis van het gezegde "resultaten behaald in het verleden,geven geen garantie voor de toekomst"meer dan terecht is! Jullie verslaggever zal de ontwikkelingen van onze selectie nauwgezet blijven volgen en de volgende scoop ook hier weer publiceren

 • Wat een toestand

  Man, man, man, het heeft ff geduurd hoor, maar het internet doet het al weer. Alhoewel “al” wel een groot woord is… Ik heb begrepen dat de twee slimmeriken van de club er dagen werk aan hebben gehad. Nou, geweldig. Alleen toen deed de wifi van Aad het niet meer. Nou, nou, knulletjes.  Lekker gewerkt hoor. Hier in Rotterdam zouden we gezegd hebben “had je er niet met je kromme klauwen vanaf kunnen blijven”. Maar goed, toen moesten ze nog zo nodig alle loze kabels wegknippen. Nou, dat ging lekker zeg. We hadden 3 dagen geen alarm meer. Vijf keer hebben ze gekeken of het wel de juiste draad was. Nou ik kan jullie vertellen niet dus pffff. En dan die muziek! Jongens, jongens zeg. Ze staan nu net te doen of ze zelf aan het zingen zijn met dat commentaar van nou volgens ons is het nog nooit zo goed geweest.

   

  Tot zo ver over de slimme jongens van het bestuur. Ik heb van de week ook nog wat gehoord over de grasmaaier boys, maar daar ga ik eerst wat meer info over proberen los te krijgen. Nou tot de volgende keer mensen.

 • Kennismaking met Simon

  simon

  Simon is onze razende reporter die met zijn scherpe pen het nieuws dat rond gaat op onze vereniging op papier zet. Zodra onze Simon leuke, belangrijke of interessante nieuwtjes te horen krijgt zal hij er met gepaste spoed een leuk stukje tekst van maken