• Wat een toestand

    Man, man, man, het heeft ff geduurd hoor, maar het internet doet het al weer. Alhoewel “al” wel een groot woord is… Ik heb begrepen dat de twee slimmeriken van de club er dagen werk aan hebben gehad. Nou, geweldig. Alleen toen deed de wifi van Aad het niet meer. Nou, nou, knulletjes.  Lekker gewerkt hoor. Hier in Rotterdam zouden we gezegd hebben “had je er niet met je kromme klauwen vanaf kunnen blijven”. Maar goed, toen moesten ze nog zo nodig alle loze kabels wegknippen. Nou, dat ging lekker zeg. We hadden 3 dagen geen alarm meer. Vijf keer hebben ze gekeken of het wel de juiste draad was. Nou ik kan jullie vertellen niet dus pffff. En dan die muziek! Jongens, jongens zeg. Ze staan nu net te doen of ze zelf aan het zingen zijn met dat commentaar van nou volgens ons is het nog nooit zo goed geweest.

     

    Tot zo ver over de slimme jongens van het bestuur. Ik heb van de week ook nog wat gehoord over de grasmaaier boys, maar daar ga ik eerst wat meer info over proberen los te krijgen. Nou tot de volgende keer mensen.

  • Kennismaking met Simon

    Simon is onze razende reporter die met zijn scherpe pen het nieuws dat rond gaat op onze vereniging op papier zet. Zodra onze Simon leuke, belangrijke of interessante nieuwtjes te horen krijgt zal hij er met gepaste spoed een leuk stukje tekst van maken