• Simonshaven 2 - SHO 6

  26 sep 2021
 • Vandaag staat de 1e competitie wedstrijd op het programma, op Simonshaven ontvangen wij SHO. Vorig jaar speelde we ook tegen SHO in de competitie, toen werd het 1-3 voor SHO. Benieuwd hoe het vandaag loopt.

  In de 2e minuut gaan we voor het eerst aanvallen waarbij Isaiah sterk aan de bal is en Mitchell vind. Mitchell vind op zijn beurt Xavier en die schiet, de bal gaat richting de kruising maar de keeper kan redden. In de 4e minuut een goeie pass van Haysam op Isaiah, die draait goed weg en schiet, helaas gaat de bal naast. In de 8e minuut is het Isaiah die Andy vind, die is erg sterk aan de bal en houd de tegenstander goed van zich af! Hier volgt een kansje uit en uiteindelijk gaat de bal via een SHO speler op de lat! In de 11e minuut is SHO dan voor het eerst gevaarlijk, maar door een goed blok van in eerste instantie Mo en daarna Martijn word het doel niet bereikt. Veel duels worden op het middenveld uitgevochten en echt hele grote kansen worden er door beide teams niet gecreëerd. In de 30e minuut goeie bal van Martijn op Justin die kan de bal terug leggen, echter is dit te kort voor Isaiah. Robin staat op zijn beurt goed voor de afvallende bal en die schiet, keeper van SHO red. Net voor de rust is er nog een goeie aanval van Simonshaven, waarbij Martijn wederom een goeie pass geeft. Ditmaal beland deze bij Yoran, ook hij kan de bal terug leggen! Echter is ook deze bal te kort voor Isaiah. Dit resulteert in een hoekschop, waarbij Robin hem voorgooit op Yoran, die kopt net naast.

  Ruststand 0-0

  In de 48e minuut zijn we gelijk weer gevaarlijk, waarbij Haysam een goeie bal geeft op Yoran, die verlegt het spel naar de andere kant. Okan kan hierna redelijk vrij uithalen, maar ziet zijn inzet naast gaan. In de 51e minuut vallen we weer aan, Yoran vind Isaiah en Isaiah speelt Robin aan, die haalt uit maar de bal gaat naast. In de 56e minuut dan eigenlijk de grootste kans van de wedstrijd, Robin “lepelt de bal” richting Yoran. De verdediger probeert Yoran af te schermen en de keeper komt uit. Yoran gaat echter goed door en probeert de bal over de keeper te schieten. Helaas daalt de bal niet snel genoeg en gaat deze ook over. Dan word het wat slordiger van onze kant en komt SHO er wat gevaarlijker uit, hierbij heeft Danny nog aardig wat reddingen moeten verrichten. Het spelbeeld blijft een beetje gelijk waarbij beide teams “kleine” kansen creëren maar geen van beide teams tot scoren komt. In de 90e minuut is er nog 1 grote kans voor ons, waarbij Yoran, Isaiah de diepte in stuurt. Isaiah is sterk aan de bal en kapt een speler uit, schiet, maar de inzet gaat voorlangs. Een 0-0 gelijkspel is dan ook terecht voor deze wedstrijd.

  Simonshaven bestaande uit: Danny, Haysam, Robin, Yoran, Andy, Isaiah, Justin, Xavier, Okan, Mitchell, Martijn, Mo, Martijn (3e), J.P. (3e), Roelof (3e) en Pasha. Begeleiding: Björn & Nick.