• Simonshaven Jo8 schittert in Dirksland

  9 mei 2022
 • Vandaag stond er maar 1 wedstrijd op het programma voor de jeugd afdeling van Simonshaven, namelijk een inhaalwedstrijd tegen DVV’09. Bij aankomst op het complex staan onze trainers versteld van de vereniging. Een leuk en warm onthaal met daarbij een mooie kantine en de mooie locatie van het complex.

  De wedstrijd begint en de spanning zit er goed in bij de jongens van de Jo8. De toernooien verliepen goed, zeker tegen de hogere tegenstanders maar er werd wel eens verloren, ook de laatste competitie wedstrijd werd verloren door de Jo8.

  Vandaag alle reden om van de spanning die er heerst een positieve vibe te maken!! De wedstrijd begint en Simonshaven is heer en meester!! Er werd geweldig voetbal gespeeld en gast trainer Jeroen is versteld van wat hij van de Jo8 te zien krijgt! Maar er moet natuurlijk nog wel gewonnen worden, in het begin gaan er wat kansjes naast en moet Djace aan de bak! Maar al snel vind Simonshaven zijn weg naar het doel en gaan door en door! Met de rust staat het dan ook al 0-5 voor onze oranje leeuwen!!

  In de rust werd er tegen Keyano gezegd dat hij nu ook wel een keer mee naar voren mag, dat deed hij dus ook en met succes!! Hij wist maar liefs 2x tot scoren te komen!!! De wedstrijd dendert door en zo ook onze boys in het oranje. Maar er is 1 moment wat iedereen bij is gebleven, dat was een actie van Djano!! Djano kreeg het op zijn heupen en na een mooie actie schiet hij de bal vanaf de rechterzijde van het veld zo de linker kruising in!! Ook had Djano nog een mooie aanval samen met Henk! Na Djano ze voorzet wist Henk helaas net niet te scoren!! Ook DVV doet nog iets terug en kan ook nog tot scoren komen! Een ruime overwinning in de 4e klasse is een feit. DVV – Simonshaven eindigt maar liefs in 1-10!
  Simonshaven bestaande uit: Declan, Keyano, Milan, Djace, Henk, Djano, Jason & Tyler. Staff: Rik & Jeroen.

  Goals:
  Djano 4x
  Henk 2x
  Keyano 2x
  Milan 1x
  Declan 1x