• Simonshaven JO9 - Oud-Beijerland JO9

  5 sep 2021
 • Vandaag is het dan zover, de eerste officiële wedstrijd van Simonshaven JO9-1!! Na een corona jaar waar er tot het einde van het seizoen geen wedstrijden gespeeld konden worden. Zijn er op het einde nog 2 oefenwedstrijden gespeeld. Maar vandaag is het voor het echt en telt het mee!! Ook al doen we niet aan uitslagen bij de O8/O9/O10, word het door onze enthousiaste begeleiding toch bijgehouden!

  De wedstrijd begint goed en ja ja S.V. Simonshaven JO9 maakt het 1e doelpunt van de dag!!! Dit doelpunt word na een goeie onderschepping gemaakt! Helaas voor onze JO9 maakt Oud-Beijerland heel snel de aansluitings treffer en staat het alweer gelijk. We zijn het dan ook eventjes kwijt en Oud-Beijerland maakt ook gelijk de 1-2! Simonshaven komt dan weer snel terug en maakt het weer snel gelijk! 2-2. Dan is daar de Time-out en mogen de teams 2 minuten uitrusten en wat drinken. Maar deze time out pakt voor ons niet goed uit, Oud-Beijerland kan gelijk 2x goed voor het doel komen en word het al snel 2-4. Dan scoren wij voor de rust nog een doelpunt! 3-4!!! Helaas voor ons word het nog 3-5.

  Ruststand 3-5.

  Ondanks dat we achter staan en nog verder achter komen blijven we het proberen. Maar na de rust gaat het wel heel hard, Oud-Beijerland blijft maar scoren. 3-6, 3-7, 3-8, 3-9, 3-10 staat het ondertussen voor de time out. Na de time out, door goede begeleiding en het oppeppen van de jongens van ons Simonshaven gaan we er weer voor. Waar wij eerst 2x scoren en de stand dan 5-10 is, scoort Oud-Beijerland nog eenmaal, 5-11 is dan ook de stand. Dan gaat Simonshaven er 100% voor en gaan we helemaal los. in een raket tempo zoeken we de aansluiting! 6-11, 7-11, 8-11, 9-11, 10-11. Dit is helaas dan ook de eindstand. Het is geen schande om te verliezen en zeker niet met deze instelling. De 4 goals waardoor het 10-11 word, vielen in de laatste 5 minuten van de wedstrijd.

  Wij als begeleiding zijn trots op wat de jongens gepresteerd hebben!!

  Assisten: Goals:
  Jack 1 Jack 2
  Djace 1 Kay 5
  Dane 1 Dane 2
  Jelte 1 Jelte 1
  Tyler 1
  Milan 2
  Kay 3

  Simonshaven bestaande uit: Jack, Henk, Djace, Keyano, Thijs N, Thijs van E, Milan, Kay, Tyler, Dane, Jelte, Joey. Begeleiding: Jeroen, Rik, Youri, Sylvano, Nick & Björn (spelbegeleider).