• Simonshaven Jo9 sluit competitie goed af!

    22 mei 2022
  • Vandaag stond er maar 1 wedstrijd op het programma voor de jeugd afdeling van Simonshaven, namelijk de laatste competitiew wedstrijd van de Jo9. De Jo8 zou ook vandaag zijn laatste competitie wedstrijden hebben, echter ging deze niet door, doordat de tegenstander te weinig man had. Ook SNS had moeite om dit weekend op volle sterkte te komen en konden met wat mazzel 7 man op de been brengen.

    De wedstrijd begint en eigenlijk is het al gelijk stralend weer! Ook de voorbereiding is goed, dat mag natuurlijk ook wel na de wedstrijd van vorige week. Ook zijn er diverse spelers van de Jo8 om de Jo9 aan te moedigen, ook trainers Rik en Youri zijn aanwezig. De wedstrijd begint en we beginnen erg goed, al snel staan we door heel goed, mooi en verzorgd voetbal op een 1-0 voorsprong! We blijven dit heel lang volhouden en het ene na het andere doelpunt valt, al snel staat het dan ook 8-0, na deze 8-0 is het SNS die aan de beurt is. Een jongentje kon zo goed schieten dat hij Thijs kansloos liet, de bal viel precies over Thijs heen. Wat een doelpunt! Echter blijven wij heer en meester!! De voorsprong word groter en groter, wat een voetbal laat de Jo9 zien vandaag zeg!! Na de rust is het wederom Simonshaven dat domineert, ondanks dat er wat overtredingen gemaakt worden her en der is het een leuke wedstrijd om te zien. SNS mist duidelijk hun sterkere spelers, maar Simonshaven mag zeker niet te kort gedaan worden!! Uiteindelijk word het maar liefs 12-2 in het voordeel van Simonshaven! De doelpunten makers zijn niet zo belangrijk vandaag want er werd echt als een team gespeeld. Alleen ga ik vandaag toch wel 1 speler in het bijzonder benoemen en dat is Jay. Jay scoorde vandaag maar liefs 3x!! En 1 daarvan was werkelijk waar schitterend!! De Keeper van SNS nam een achterbal maar de bal kwam bij Jay in zijn voeten, zonder na te denken en zonder aan te nemen schiet Jay de bal in 1x richting doel. Deze bal gaat zo hoog dat iedereen eigenlijk verwacht dat hij over gaat, echter daalt de bal plotseling zo snel dat hij hoog in de touwen terecht komt! Ik dank Henk ook voor het meedoen, door een late afmelding werd Henk opgetrommeld om 1 potje met de Jo9 mee te doen, Henk was dol enthousiast en heeft het ook erg goed gedaan. Nogmaals is vandaag het resultaat van goed samenspel en echt teamwork! Zo werd de competitie/het seizoen goed afgesloten! Uiteraard werd er ook een patatje neergezet om het te vieren en het af te sluiten. Nog een aantal toernooien (Hekelingen uit, thuis en Strijen uit) te gaan en wat trainingen, zit dan het seizoen er echt op!!

    Simonshaven bestaande uit: Thijs N, Kay, Jelte, Jack H, Joey, Jay, Dane, Railey & Henk. Staff: Jeroen. Spelbegeleider: Björn