• Simonshaven JO9 wint eerste wedstrijd!

  12 sep 2021
 • Vandaag is het dan zover de eerste echte uitwedstrijd voor onze Jo9. Er word verzameld om 07:45 bij S.V. Simonshaven waarna we met ze allen vertrekken richting het pondje. Eenmaal aangekomen bij de club zijn de kids lekker druk, daar waar de begeleiding nog even wakker moest worden. Nadat we over waren gestoken met The Queen Jacqueline veerpond gingen we richting nieuw-bijerland. Echter doordat er markt was werden de trainers een beetje op een verkeerd spoor gebracht en reden we door heel Nieuw-Beijerland heen. Een beetje sight seeing kan nooit kwaad zo gezegd.

  Toen gingen we het veld op met onze 13 spelers van de Jo9. Na een wat korte warming-up doordat de kids wat “traag” waren in de kleedkamer gingen we aftrappen. Deze wedstrijd was totaal anders dan de vorige, daar waar we vorige week nog erg aan het zoeken waren naar hoe een wedstrijd ook alweer ging sprak dat vandaag voor zich. We beginnen de wedstrijd goed en komen al snel op voor sprong en scoren we aardig veel. Het score verloop is dan ook als volgt: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 0-6, 1-6, 1-7. Dit is dan ook gelijk de ruststand, het lijkt er vooralsnog op dat onze Jo9 haar eerste wedstrijd gaat winnen van dit seizoen!

  De 2e helft beginnen we wat zwak en staan we een beetje te slapen. Er word dan ook gelijk door de tegenstander gescoord en de stand word 2-7. Daarna zijn onze Simonshaven leeuwen weer wakker en klaar om er wat van te maken. Het word een waar doelpunten festijn, ze vliegen er achter elkaar in! 2-8, 2-9, 2-10, 2-11, 2-12, 2-13!! Dan maken we een klein foutje en kan Henk de bal net niet tegenhouden daarmee word de stand 3-13. Echter herpakken we ons gelijk weer en gaan we opnieuw helemaal los!!! 3-14, 3-15, 3-16, 3-17, 3-18. Dit is dan ook de eindstand!!! Vandaag hebben we voor het allereerst ervaren hoe het is om te winnen! Vanaf volgende week staan er 2 wedstrijden op het programma, daar we met de “jongere” groep ook wedstrijdjes gaan spelen! De assissten bleven vandaag ver achter de goals, daar de meeste goals ontstaan zijn uit bal veroveringen.

  Assissten: Goals:
  Thijs (N) 2 Kay 6
  Thijs (v. Es) 1 Jay 1
  Keyano 1 Thijs (N) 1
  Henk 1 Thijs (v. Es) 1
  Dane 1
  Djace 1
  Jack 2
  Jelte 5

  Simonshaven bestaande uit: Kay, Joey, Tyler, Jay, Thijs N, Thijs v. Es, Dane, Djace, Jack, Keyano, Milan, Henk & Jelte. Begeleiding: Jeroen, Rik, Nick & Björn.