• Trainingskamp selectie S.V. Simonshaven

  17 nov 2021
 • Simonshaven met 43 man op trainingskamp naar Albufeira

  De selectie van S.V. Simonshaven zal komende winter wederom afreizen naar het buitenland via Trainingskampen.nl. De ploeg van hoofdtrainer Peter Hoek en leider Marco van Dien boekten twee jaar geleden een trainingskamp naar Torremolinos maar heeft dit keer gekozen voor het Portugese Albufeira.

  Trainingskamp Albufeira

  De zaterdag vierdeklasser zal van 14 januari tot en met 17 januari een vierdaags trainingskamp beleggen in Albufeira. ”Wij hebben de keuze van de locatie neergelegd bij de spelers. Torremolinos beviel heel goed maar ze vonden het leuk om dit keer naar een andere plek te gaan. De belangrijkste eisen waren een hotel dicht bij het strand en op all inclusive basis”, opent Marco van Dien op VoetbalRotterdam.nl.

  Trainingskampen.nl beschikt over meerdere locaties die voldoen aan deze eisen, inclusief goede service en kwaliteit. ”Vandaar dat we ook bij Trainingskampen.nl aan hebben geklopt. Zij hebben de ervaring en beschikken over een zeer ruim aanbod van locaties en hotels. Het vorige kamp beviel uitstekend.”

  Het trainingskamp van Simonshaven in Torremolinos beviel de groep zo goed dat er dit keer 43 man zullen afreizen naar Portugal. De club uit het gelijknamige Simonshaven weet wat een trainingskamp kan doen. ”De vorige keer is bewezen dat het trainingskamp zeker zorgde voor een positie flow binnen de groep. Vanuit een combinatie van het sportieve en het vertier willen we de groep nog meer naar elkaar toe laten groeien.”