• TROTS!

  13 nov 2021
 • TROTS!

   
  Afgelopen vrijdagavond (12 november 2021) hebben wij eindelijk in beperktere vorm een feestje/vrijwilligersavond voor het 50-jarig bestaan van onze club kunnen houden. Vanwege alle Corona maatregelen was het niet mogelijk om een groot feest in februari te houden namelijk.
   
  Op deze avond waren ook de burgemeester Foort van Oosten en wethouder Martijn Hamerslag aanwezig. Zij hadden namelijk een cheque en felicitaties voor onze vereniging nu deze haar 50-jarige bestaansjaar heeft. Uiteraard zijn we daar als vereniging erg blij mee!
   
  Dit was echter niet de enige reden dat de burgemeester aanwezig was! Er moesten namelijk ook nog een viertal belangrijke mensen voor de club op een mooie manier geëerd worden. Onze bestuursleden Johan Belder, Jan Huizenga en Michel Smits en oud-bestuurslid Joop van Dongen hebben gisteren namelijk een koninklijke onderscheiding gekregen voor hun vele jaren inzet voor onze vereniging en wat zij allemaal betekend hebben en nog steeds betekenen voor de vereniging! Zij zijn benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.
   

  Als vereniging vinden wij dit meer dan verdiend voor alle jaren inzet en wij zijn dan ook uitermate trots dat de heren deze onderscheiding in ontvangst hebben mogen nemen!

   

  (Zie ook het verslag in Groot Nissewaard waar nog meer foto's zijn te vinden https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/algemeen/154470/viering-50-jarig-bestaan-sv-simonshaven-met-koninklijke-ondersc