• Vincent bedankt.

  17 apr 2023
 • 15 April 2023
  Simonshaven JO10 – Spijkenisse JO10-3: 7-2 Eindstand

  Vincent bedankt.

  Volle bak vandaag op het sportpark van SV Simonshaven. Om 09.30 uur staan maar liefst drie (!!) jeugdwedstrijden op het programma. Zowel JO-9 (tegen Spijkenisse), JO-10 (tegen Spijkenisse) als ook J0-11 (tegen OVV) treden gelijktijdig aan in het Oranje-blauw van Simonshaven.

  De verslaggever wordt ingezet om zich te richten op JO-10 en zo geschiedde.

  De JO10-3 van Spijkenisse is een geduchte tegenstander (December 2022 een benauwde 6-4 overwinning na een 0-3 achterstand met rust) en dus zijn onze sterspelers gespannen, maar ook geconcentreerd bij het opkomen: Narino, Djaysen, Brett, Jazz, Henk, Djano, Jeremiah en Djace.

  In tegenstelling tot de laatste ontmoeting beginnen we voortvarend en wordt er naar hartenlust gecombineerd en ook waar nodig fel ingegrepen op tegenstoten.

  Na een korte periode van afwezigheid is Jazz teruggekeerd en hij drukt al snel zijn stempel op deze wedstrijd. Met zijn energie en felheid geeft hij een positief signaal richting zijn medespelers en prompt scoort hij kort achter elkaar drie (!) goede goals. Een knullig eigen doelpunt van Spijkenisse en een knappe inrammer van Djaysen uit een strakke corner zorgen voor een 5-0 voorsprong in de rust.
  De tweede helft begint van onze zijde redelijk gezapig en Spijkenisse lijkt juist nog niet op te geven en voert de druk op. Sterker nog, ze scoren de 5-1 al snel en we hopen niet dat dit een voorbode is van een eventuele ommekeer. Gelukkig niet: Niemand laat de kop hangen en we komen weer op gang. Jeremiah laat zien, dat hij een koele kikker is en sterkt de verdediging. Djace voorkomt met knappe reddingen meerdere keren een vervolggoal van Spijkenisse. Narino raast van links naar rechts en drukt zich overal tussen en Brett en Djaysen domineren het middenveld. De spitsen hebben het vandaag nog niet heel erg laten zien qua productiviteit, maar gelukkig pakken zowel Henk als Djano vandaag weer een doelpuntje mee.
  Eindstand wordt 7-2 en dat is best wel een verdiend resultaat van een vandaag sterk acterend team.
  De sfeer zit er dan ook goed in en na de wedstrijd wordt met z’n allen genoten van een heerlijk frietje met dank aan onze Vincent!