• Voetbalschool Simonshaven gaat ervoor.

  2 jun 2021
 • Met de voetbalschool gaat het beter en beter. Onder leiding van hoofdtrainer  Rick en zijn assistenten Nick, Sylvano en Björn maken ze er elke training weer iets leuks van. Het lijkt erop dat we dit seizoen nog een oefenpotje kunnen gaan spelen! De begeleiding is er dan ook hard mee bezig om dit van de grond te krijgen. Maar voor volgend seizoen is het al een zekerheid: De voetbalschool wordt de o9-1 van S.V. Simonshaven!

   

  Omdat de trainers die nu voor de groep staan ook nog andere verplichtingen hebben (selectie trainers of zelf voetballen), is het  soms lastig erbij te kunnen zijn.Dus is de begeleiding op zoek gegaan naar iemand die op de trainingsavonden en de zaterdagen sowieso kan helpen. Gelukkig voor ons was de zoektocht snel ten einde, want Jeroen zei al gelijk ja!

   

  Wel zijn wij natuurlijk nog steeds op zoek naar nieuwe leden om weer een voetbalschool te kunnen starten. Dus ben jij tussen de 5 en 7 jaar, kom dan een keer langs en train mee bij S.V. Simonshaven. Het lijkt ver maar je bent er zo.