• VV Melissant selectie - S.V. Simonshaven 2

    1 sep 2021
  • De weersomstandigheden zijn goed en we gaan lekker voetballen. Het is voor de meeste spelers lang geleden dat ze bij voetbal vereniging Melissant zijn geweest, voor sommige is het zelfs de eerste keer.

    Melissant trapt af voor de eerste helft. Wij beginnen echter goed en na een goeie onderschepping word de eerste aanval in de 2e minuut al ingeluid. Jeffrey vind Robin en die gaat 1 op 1 met de keeper, helaas voor ons red de keeper goed. In de 11e minuut is het andersom, Jeffrey word nu 1 op 1 gezet door Robin, maar Jeffrey schiet te gehaast en de bal gaat over. In de 13e minuut is het dan wel raak, na een snelle inworp van Heisam op Yoran loopt Yoran in 1x tegendraads tegen de bal aan en vind het net! 0-1. In de 18e minuut is het wederom Simonshaven dat de aanval zoekt, Abdullah bedient Yoran, maar wederom red de keeper. In de 26e minuut een fantastische pass van Heisam op Jeffrey, maar die verzuimt te schieten. In de 28e minuut bouwen wij dramatisch op en word dan ook een cadeautje weggegeven aan de tegenstanders. 1-1. Het duurt niet lang voordat wij ons weer herpakken en in de 35e minuut volgt de volgende en ook dreigende aanval. Xavier speelt de bal goed op Yoran, die schiet en in eerste instantie red de keeper goed, maar in 2e instantie schiet Yoran hem goed binnen. 1-2. In de 44e minuut is het dan weer raak en word de ruststand bepaald. Na een goeie aanval die via Xavier bij Heisam komt, die hem op zijn beurt weer goed op Yoran speelt komt er een hoekschop uit. Jeffrey gaat achter de bal staan voor de hoekschop en bij de 1e paal is het een chaos, de bal rolt daarna zo het doel in 1-3.

    De 2e helft beginnen we goed, met in de 47e minuut een onderschepping van Yoran. Daarna komt de bal bij de net ingevallen Isaiah, die schud ze tegenstander af en rond fantastisch af! 1-4. Helaas na deze actie kan Isaiah niet verder en moet de wedstrijd staken. Dan verzwakt het allemaal iets bij Simonshaven en krijgt Melissant iets meer kansen. Pasha red daarbij op zijn beurt vaak genoeg. In de 2e helft krijgen we een stuk minder kansen, maar spelen de bal wel iets beter rond. Echter word er nog veel risico genomen waardoor we de tegenstander het spel laten bepalen. Zeker met de 442 formatie van de tegenstander hebben we wat moeite. In de 71e minuut spelen we nog wel echt goed voetbal met daarbij nog een kans. Robin gooit daarna de bal voor, helaas is de bal net te hard voor Yoran die hierdoor zijn hattrick niet kan maken. Dan misschien wel het mooiste moment van de wedstrijd, Yoran die gewisseld word. Voor de mensen die dit niet wisten, Yoran gaat studeren en daarbij is het onzeker of hij nog voetballer bij ons kan blijven. Hiervoor was deze publiekswissel bedoeld, iedereen klapte en ook Yoran wist het al op dit moment. Soms kan zoiets kleins, zoveel betekenen! in de 95e minuut worden we dan nog eenmaal verrast, uit een hoekschop scoort Melissant uit de kluts. Eindstand 2-4, een mooi einde/afscheid voor Yoran op het moment. Jammer dat de hattrick er niet van kwam.

    Simonshaven bestaande uit: Daniel, Andy, Alex, Niels, Antonio, Heisam ©, Xavier, Robin, Yoran, Jeffrey, Abdullah, Okan, Rene, Mitchell, Isaiah, Pasha. Begeleiding: Björn & Nick.