• Wij zijn gestart

  27 aug 2021
 • Nadat onze selectie al eerder aan de slag was gegaan, zijn deze week ook onze lagere seniorenteams en JO9-1 weer begonnen met trainen. Na het lange stilzitten vanwege Corona en een korte zomerstop was de vereniging weer blij om een gepaste drukte op de vereniging en velden te zitten.

   

  Vooral onze splinternieuwe SV Simonshaven JO9-1 stond na een welverdiende zomervakantie weer klaar voor de eerste training van het nieuwe voetbalseizoen!

   

  Er is door alle jonge spelers van onze vereniging die al terug waren van vakantie een uur goed getraind! Het was weer even wennen aan elkaar en aan de bal, maar met aankomende donderdag nog een ‘opstart training’ zijn onze jeugdspelers helemaal klaar om volgende week ‘voor het echie’ te gaan beginnen. De trainers en spelers zullen toewerken naar de eerste competitiewedstrijd die volgende week zaterdag op het programma staat!

   

  Ook enthousiast geworden om te gaan voetballen bij onze mooie vereniging? En ben je tussen de 5 en 9 jaar? Neem dan contact op met Johan Belder, telefoonnummer (06) 51 22 53 05, en train vrijblijvend een keertje mee!